You are currently viewing Raszta haj készítése otthon

Raszta haj készítése otthon

Igen! Lehetséges raszta haj készítése otthon. Azaz a házilag készített dreadlock egy valós lehetőség. Nem! Senkinek nem ajánljuk ezt a megoldást. Őszinte szívvel bárki ajánlana házi tetoválót ember társának? Gondoljunk bele: miért otthon, miért mellékállásban (amatőr szinten) végzi ezeket a folyamatokat valaki? Pontosan azért mert főállásban nem tud belőle megélni! Mivel még nem elég jó ebben a szakmában.

Aki pedig nem szeretne kísérleti nyúl lenni, az ne látogasson meg hozzá nem értő szeméjt, hogy rajta próbálja ki közel sem ismert és biztos módszereit.

A rasta haj készítői.

A házilag készített rasta pontosan ugyanilyen veszélyekkel fenyeget. Hogyha elrontják a rastat, nem feltétlen jelenti azt, hogy azt ki is javítható a hiba. Olyan lesz az egyáltalán, amilyet mi szeretnénk bármikor is. Bárkihez is megyünk el és bármennyit is fizetünk ezután neki a javítás nem garantálható. és bárhogy erőlködik a rasta javító. A haj elég lassan nő újra tehát a levágás és újra növesztés többéves folyamatát nem kívánhatjuk még ellenségeimnek sem! Akkor mi magunknak főleg ne okozzunk ilyen károkat, gondokat.

Érdemes tehát körülnézni a neten és megkeresni azt a rasta készítőt, akit a legbiztosabb kezűleg gondolunk. Aki az általunk elvárt minőséget kivétel nélkül tudja hozni.

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?