You are currently viewing A raszta haj levágása

A raszta haj levágása

Örök félelem és egyben kérdés lesz ez a szerencsétlen delikvensnek aki le szeretné vágatni a rasztáját. Jó hír hogy mindenképpen életben marad az adott személy. Sőt, a teljes haj mennyiséget sem fogja elveszteni a rasztája levágatása után. Egyszerűen csak rövidebb lesz a haja, mint volt. (Bár a hajvágás kifejezés amúgy is pont ezt a rövidülést jelöli.) Mivel a levágott raszta tincsek egy része kifésülhető, nem úgy működik a dolog, mint legtöbben gondolják azt. Kevésbé drasztikus tehát a végeredmény. Persze az a része lesz kifésülhető, amelyik még a fejen marad tehát nem szabad tövig levágni az összes tincset.

A miheztartás végett, körülbelül a tincsek hosszának kétszerese lesz a kifésült haj. Hogyha valakinek van türelme órákon keresztül fésűvel és balzsammal harcolni a maradványért. természetesen csak akkor.

Vannak természetes rasták.

Tehát nem szabad félni a riogatástól, hogy kopasznak kell lennie annak, aki a rasztát megunta. Nem szeretné már tovább hordani vagy egyszerűen külső okokból le kell hogy vágassa. 

Ajánlott nem egyedül végezni ezt az egész műveletet a rasta eltávolításánál. Mivel több kéz többet tud és azzal pedig hamarabb végezni lehet az egész folyamattal. Hogyha van segítőnk, akár több is, könnyebb elsz az egész lelkileg, fizikailag. Továbbá a saját fejét nem látja olyan perspektívából senki, mint azt mások teszik. így valószínű hogy szépen és jobban sikerül a levágás, kifésülést és újonnan elkészített frizura, hogyha az ember nem önmagának csinálja.

Le a félelmekkel! Ez a téma, azaz a raszta levágása ne tartson vissza senkit a raszta haj megszerzéséről, viseléséről, szeretetétől.

Vélemény, hozzászólás?