You are currently viewing A rasta haj mosására pár gondolat

A rasta haj mosására pár gondolat

Bármennyire is elterjedt az internet világában a keresés, az információ terjedés, a könnyen megtalálható válaszok. Mégis 2020-ban mindennapi kérdés az, hogy a rasztát lehet-e mosni. Persze, hogy lehet! Sőt, kell is! Valójában pedig nem is bonyolultabb a raszta haj mosása a mindennapok hajának mosásához képest.

Valójában csak több sampont és hosszabb hajszárítózást kell oda képzelni ehhez a művelethez. Nem kell bonyolult masinákat és szakkönyveket beszereznünk ehhez. Az időt és energiát kell rászánni ahhoz, hogy tisztán tudjuk tartani a fejünkön tornyosuló rasta csodát.

Tartsd be az alapvető szabályokat.

Esetleg annyi fontos információt már ebben a cikkben is meg lehet említeni, hogy balzsam- illetve szilikon mentes sampont kell majd beszereznünk, ha nem szeretnénk, hogy teljesen kiegyenesítse (szétbontsa) a raszta tincseket a hajmosás. A másik fontos pedig maga a művelet zárása: a hajszárítózás. Ezt a folyamatot elhagyni nem szabad, kifejezetten tiltott dolog! A rasta haj nem tud ellenkező esetben megszáradni, és emiatt poshadt szagú lehet. 

Rajta hát, ne tartson vissza a mosás művelete sem a rasta viselésétől.

Vélemény, hozzászólás?